Hoe gebruik je de mogelijkheden van fotografische

Portret fotografie Gouda

Portret-, mode- en kledingfotografie zijn uniek in die zin dat zij vereisen dat de camera sterk bewerkt materiaal vastlegt bij minder dan gunstige belichting. Dit vraagt vaak om computersoftware waarmee foto’s op verschillende manieren kunnen worden gemanipuleerd en aangepast. Deze software is ideaal voor de resultaten van modefotografie, omdat zij veel van dergelijke functionaliteit biedt.

Hier volgen enkele van de (vele) verschillende manieren waarop u de functies van deze software kunt gebruiken, samen met een paar voorbeelden.

In principe wordt bij het laden van het programma een Legendfreeeralink.com geopend in de applicatie van uw keuze, en krijgt u instructies om te starten. Vanaf de eerste keer dat je het programma laadt zijn de dingen relatief eenvoudig en ongecompliceerd.

Het is belangrijk te onthouden dat deze software is ontworpen rond het combineren van twee programma’s, begin er dus niet mee zonder enige kennis en ervaring met een basis besturingssysteem op uw computer te hebben.

Graphics Composer Professional (GCP)

image8.knakhmal.narod.ru

Deze software bestond pas in de jaren 1990, maar wordt nog steeds goed gebruikt in de moderne tijd. Het is onmogelijk om make-up fotografie te gebruiken als je niets weet over computer graphics toepassingen. Hoewel je zou kunnen denken dat het gebruik van een softwarepakket als GCP je geen toegang geeft tot een heleboel mogelijkheden zoals maskers, filters, rays, filters, vertex en lighting modifiers, heeft het hier wel degelijk naadloze toegang toe. Dit maakt geen deel uit van de hoofdinterface, maar is eerder een synchronisatie tool die open staat met de standaard applicaties, wat betekent dat je GCP moet openen om hier toegang toe te krijgen.

Misschien dat hierdoor alle “controls” (bedieningsorganen waarmee je kunt manipuleren hoe een foto eruit ziet) er hetzelfde uitzien in zowel GCP als de normale beeldbewerkingstoepassingen. Bijvoorbeeld, als u de afbeelding aan het bewerken bent in GCP, zult u uw wijzigingen direct zien nadat u op Ctrl / C hebt gedrukt.

Om te beginnen met het toepassen van je standaard beeldfilters kun je het filter editor venster openen en je eigen aangepaste filters maken (Vignetten, Bewegingsonscherpte) net als bij normale beeldbewerking. Vanuit het filter editor venster kunt u zich ontdoen van enkele van de functies die andere toepassingen bieden, om wat tijd te besparen.

Om enkele voorbeelden te zien van hoe fotografische filters werken in GCP, probeer dan eens naar deze pagina te kijken en ga dan naar je fotobestand en verwijder het filter dat je in deze tutorial zou willen zien.

PowerMist

Website: learn-sketchworks.com/power-mist

De makers van de Power Mist filters beweren dat de filters zorgen voor “dramatische helderheid en verbetering van de kleurverzadiging”. Zeker, kleurverbetering of halo’s zijn niet iets waarvan ik het gevoel heb dat het er goed uit zou zien in een algemene foto met slechte belichting, maar dat is een quibble voor een andere keer.

PowerMist heeft alle aardschok soloaching doeleinden gepauzeerd om zich te concentreren op fotografie – wat waarschijnlijk goed nieuws is voor hen. De filters worden beschreven als testopnamen om een “testbeeldeffect” te bieden in plaats van te helpen een bepaald post-proceseffect te creëren, wat ook overbodig is gezien al het werk om objecten scherp te krijgen met behulp van sommige bestaande technieken.

Het doel is om te spelen met de effecten, veel elementen voegen een unieke flair toe aan beelden, dus voor mij is dat een positieve eigenschap. Ik ben enthousiast over sommige van de dingen die ik heb geleerd over belichting in de filter mesh, en ik zal zeker een oogje in het zeil houden voor toekomstige releases.

Stillwaterisland.Ru

Website: ˈstelwēīnəlˈ)s.ru

Met deze eenvoudige beeldbewerkingssoftware kunt u experimenteren met een enorme variëteit aan effecten. Het zal dit doen door vooraf voorbereide beelden (beelden inbegrepen bij de software), gebruikend sommige zichtbare/onzichtbare gebieden van het beeld en dan mengend met de andere delen van het beeld.

Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van complexe programma’s. Het maakt geen gebruik van de kleur “mix-n-match” filters die sommige andere bewerkingssoftware biedt. Dit is in wezen een lijst van splittesten waarbij gebruik wordt gemaakt van de vormen van de objecten die worden samengevoegd. In plaats van een test, is het een goede test om te zien of je programma correct is ingesteld.

Er komt echter een pro-versie die vereist dat je je beelden in de computer opslaat. De coole eigenschappen van deze software:

Leave a Reply

Your email address will not be published.