Ontdek Onze Tarieven: Prijslijst Fotografie 2021

Prijslijst Fotografie

Ontdek Onze Prijslijst voor Fotografie

Als het gaat om het vastleggen van speciale momenten, is fotografie een krachtig medium dat herinneringen voor altijd kan bewaren. Bij ons begrijpen we de waarde van kwaliteitsfotografie en streven we ernaar om betaalbare tarieven aan te bieden voor onze diensten.

Onze Tarieven

Onze prijslijst voor fotografie is ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven:

 • Portretfotografie: Vanaf €50 per sessie
 • Familiefoto’s: Pakketten beschikbaar vanaf €100
 • Bruiloftsfotografie: Maatwerkoffertes op aanvraag
 • Evenementenfotografie: Vanaf €150 per uur
 • Productfotografie: Vanaf €20 per product
 • Fotohokje verhuur: Vanaf €200 per evenement

We geloven in transparantie als het gaat om prijzen, daarom zijn al onze tarieven duidelijk en inclusief basisbewerking van de foto’s. Voor specifieke wensen of aanvullende diensten kun je altijd contact met ons opnemen voor een aangepaste offerte.

Contacteer Ons

Voor meer informatie over onze prijzen of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om jouw speciale momenten vast te leggen en om ervoor te zorgen dat je blijvende herinneringen hebt die je koestert.

 

Veelgestelde Vragen over de Prijslijst Fotografie

 1. Wat zijn de tarieven voor een standaard fotoshoot?
 2. Zijn er extra kosten verbonden aan speciale bewerkingen van de foto’s?
 3. Bieden jullie pakketkortingen aan voor meerdere sessies?
 4. Hoe lang duurt een gemiddelde fotoshoot en wat is de prijs per uur?
 5. Zijn reiskosten inbegrepen in de tarieven of worden deze apart berekend?

Wat zijn de tarieven voor een standaard fotoshoot?

De tarieven voor een standaard fotoshoot variëren afhankelijk van de fotograaf en de specifieke diensten die worden aangeboden. Over het algemeen liggen de kosten voor een standaard fotoshoot tussen de €50 en €150, afhankelijk van factoren zoals de duur van de sessie, het aantal foto’s dat wordt geleverd en eventuele extra’s zoals prints of digitale bestanden. Het is altijd aan te raden om rechtstreeks contact op te nemen met de fotograaf voor gedetailleerde informatie over hun tarieven en wat er bij de standaard fotoshoot is inbegrepen.

Zijn er extra kosten verbonden aan speciale bewerkingen van de foto’s?

Ja, er kunnen extra kosten verbonden zijn aan speciale bewerkingen van de foto’s. Bij onze fotografiediensten zijn basisbewerkingen inbegrepen in de standaard tarieven, zoals kleurcorrecties en belichtingsaanpassingen. Echter, voor meer geavanceerde bewerkingen zoals retoucheren, het toevoegen van speciale effecten of het creëren van fotocollages, kunnen extra kosten van toepassing zijn. We raden onze klanten aan om hun specifieke wensen met betrekking tot fotobewerking vooraf te bespreken, zodat we een nauwkeurige prijsopgave kunnen verstrekken en ervoor kunnen zorgen dat hun verwachtingen worden vervuld.

Bieden jullie pakketkortingen aan voor meerdere sessies?

Ja, wij bieden pakketkortingen aan voor meerdere sessies bij onze fotografiediensten. Of je nu op zoek bent naar portretfotografie, familiefoto’s of een reeks fotoshoots voor verschillende gelegenheden, we hebben speciale pakketten samengesteld om tegemoet te komen aan jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze pakketopties en de bijbehorende kortingen. We helpen je graag bij het plannen van meerdere sessies en zorgen ervoor dat je niet alleen kwaliteitsfoto’s krijgt, maar ook waar voor je geld met onze voordelige pakketten.

Hoe lang duurt een gemiddelde fotoshoot en wat is de prijs per uur?

Een gemiddelde fotoshoot duurt meestal tussen de 1 tot 2 uur, afhankelijk van het type shoot en de wensen van de klant. De prijs per uur voor een fotoshoot varieert, maar bij ons begint het tarief meestal vanaf €75 per uur. Dit tarief is inclusief de tijd die wordt besteed aan het maken van de foto’s en eventuele basisbewerking achteraf. Voor specifieke informatie over de duur en prijs van een fotoshoot op maat, raden we aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte.

Zijn reiskosten inbegrepen in de tarieven of worden deze apart berekend?

Reiskosten zijn een veelgestelde vraag als het gaat om onze prijslijst voor fotografie. Bij ons worden reiskosten apart berekend, afhankelijk van de locatie van de shoot. We streven ernaar om transparant te zijn over alle kosten, inclusief eventuele bijkomende reiskosten, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten. Voor specifieke informatie over reiskosten en hoe deze worden berekend, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw fotosessie soepel en zorgeloos verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.